WEEKENDMENU

Enkel beschikbaar op zaterdag 20 juni.

  • Bestellen kan tot vrijdag 19 juni 2020 om 14.00 uur.
  • Gerechten kunnen afgehaald worden op zaterdag 20/6 tussen 11u. en 15.30u.
  • Betaalmogelijkheden: Payconiq, bankcontact en contant zowel bij afhalen.

Menu

Amuse
Voorgerecht: Gerookte paling met jonge romeinse sla, erwt en zure room.
Tussengerecht*: Gazpacho van tomaat met handgepelde garnaaltjes.
Hoofdgerecht: Pluma “Duroc d’olive” met cross and blackwell saus geserveerd met polentakroketjes.
Dessert: Yoghurt met structuren van kriek, framboos en basilicum 
Koffiehapjes

Weekendmenu

AfbeeldingGerechtPrijsAantal
Menu 3 gangen
Menu 3 gangen41,00
Menu 4 gangen
Menu 4 gangen45,00
Kidsmenu
Kidsmenu20,00

WIJNEN

AfbeeldingGerechtPrijsAantal
Wit: Domaine Le Novi – Luberon – Terres de Safres Blanc 2018
Wit: Domaine Le Novi – Luberon – Terres de Safres Blanc 201815,00
Rood: Maison Les Alexandrins – Rhône – Syrah
Rood: Maison Les Alexandrins – Rhône – Syrah15,00

extra's

AfbeeldingGerechtPrijsAantal
Meergranen zuurdesembrood (900gr)
Meergranen zuurdesembrood (900gr)6,00
Meergranen zuurdesembrood (450gr)
Meergranen zuurdesembrood (450gr)3,50
Chefs en hun moestuin
Chefs en hun moestuin29,00