WEEKENDMENU

Enkel beschikbaar op zaterdag 20 juni.

  • Bestellen kan tot vrijdag 19 juni 2020 om 14.00 uur.
  • Gerechten kunnen afgehaald worden op zaterdag 20/6 tussen 11u. en 15.30u.
  • Betaalmogelijkheden: Payconiq, bankcontact en contant zowel bij afhalen.

Menu

Amuse
Voorgerecht: Gerookte paling met jonge romeinse sla, erwt en zure room.
Tussengerecht*: Gazpacho van tomaat met handgepelde garnaaltjes.
Hoofdgerecht: Pluma “Duroc d’olive” met cross and blackwell saus geserveerd met polentakroketjes.
Dessert: Yoghurt met structuren van kriek, framboos en basilicum 
Koffiehapjes

Weekendmenu

[product_table category="menu-oneven-week"]

WIJNEN

[product_table category="WEEKENDMENUWIJN-ONEVEN-WEEK"]

extra's

[product_table category="weekendmenu-extra-oneven-week"]