WEEKENDMENU
Enkel beschikbaar op zaterdag 20 juni.
- Bestellen kan tot vrijdag 19 juni 2020 om 14.00 uur.
- Gerechten kunnen afgehaald worden op zaterdag 20/6 tussen 11u. en 15.30u.
- Betaalmogelijkheden: Payconiq, bankcontact en contant zowel bij afhalen.
Menu
Amuse
Voorgerecht: Gerookte paling met jonge romeinse sla, erwt en zure room.
Tussengerecht*: Gazpacho van tomaat met handgepelde garnaaltjes.
Hoofdgerecht: Pluma “Duroc d’olive” met cross and blackwell saus geserveerd met polentakroketjes.
Dessert: Yoghurt met structuren van kriek, framboos en basilicum
Koffiehapjes
Weekendmenu
[product_table category="menu-oneven-week"]
WIJNEN
[product_table category="WEEKENDMENUWIJN-ONEVEN-WEEK"]
extra's
[product_table category="weekendmenu-extra-oneven-week"]