CONCEPT

KLASSIEKE OF HEDENDAAGSE GERECHTEN

Een origineel concept vinden dat bij je past. Voor sommigen lijkt het zo eenvoudig, anderen hebben toch wat meer tijd nodig. Wij behoren tot die tweede categorie, het was een innerlijke tweestrijd. Zouden we kiezen voor het serveren van authentieke klassiekers uit de franse keuken? Een keuken die heel wat adelbrieven kan voorleggen. Of toch maar een hedendaagse kaart? Een kaart waar je als chef volledig carte blanche krijgt. De enige oplossing bracht ons bij ons uniek concept: serveer de beide!

KLASSIEK

De authentieke franse keuken

De Franse keuken, de keuken van August Escoffier, de keuken van de klassiekers… Het is en zal altijd de basis blijven waarop elke chef een beroep doet als hij op zoek gaat naar een nieuw gerecht, het is dan ook niet voor niets dat deze gerechten klassiekers heten.

HEDENDAAGS

Een zoektocht naar de klassiekers van morgen

Met onze hedendaagse kaart geven we onszelf volledig carte blanche. Hier kies je om jezelf te laten verrassen door de inspiratie en creativiteit van onze chef. Geen overbodige schuimpjes of toeters en bellen, maar goed uitgebalanceerde gerechten. Waarbij mooie verse producten centraal staan.

WIJNEN

SAVE WATER, DRINK WINE!

Bistro Julien staat erop om een uitgebreide wijnkaart te kunnen aanbieden. Een wijnkaart die door maar liefst 3 winnaars van de prijs ‘beste sommelier van Belgie’ is opgesteld. nl: Joery De Lille, Kees Dobbelaar, Luk De Rooze.