DEGUSTATIEMENU

Degustatiemenu

Hamachi
Escabeche van mossel, basilicum en piquillo.

Gerookte paling
Brandade van kabeljauw, blanke botersaus en aardpeer.
+ supplement 10 g kaviaar €23

Coquille*
Lasagne van coquille met duxelle van champignon, jus van eekhoorntjesbrood en sambai.

Ree
In een bereiding met bietjes, crème van peterseliewortel en specerijenjus.
+ supplement Herfsttruffel €15

Mandarijn
Taartje van passievrucht en amandel met een sorbet van mandarijn.

4-gangen € 65
5-gangen* € 75

Aangepaste wijnen 4-gangen € 24
Aangepaste wijnen 5-gangen € 32

Onze degustatiemenu is elke avond beschikbaar alsook op vrijdag- en zaterdagmiddag.
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Wij serveren het degustatiemenu voor het volledige tafelgezelschap.
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 5-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 5-gangen menu is om 20.15 uur.

Indien u uw tafel de dag zelf annuleert zijn wij genoodzaakt de kostprijs van de menu aan te rekenen.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.