DEGUSTATIEMENU

Degustatiemenu

Rundstartaar
Sorbet van zuring, oesterblad en een vinaigrette van lavas en zure room.
+ supplement 10 g kaviaar €23

“Lijngevangen” zeebaars
in een bereiding met bloemkool & een jus van citroenverbena.

Gamba*
Structuren van aubergine en artisjok, bulgur salade en paprika beurre blanc.

Kwartel
Structuren van champignon, jus van champignon, crème van geroosterde knolselder en stro-aardappel.

Framboos
Sorbet van yoghurt & een jus van kriekbier.

4-gangen € 65
5-gangen* € 75

Aangepaste wijnen 4-gangen € 24
Aangepaste wijnen 5-gangen € 32

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Wij serveren het degustatiemenu voor het volledige tafelgezelschap.
Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 5-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 5-gangen menu is om 20.15 uur.