HOOFDGERECHTEN

Tarbot €48
Geserveerd met Europese kreeft, blanke botersaus, kort gebakken zeekraal en een aardappelmousseline.
+ supplement kaviaar 10g  € 23

Saumon à l’oseille “en croute” (2 pers)  €42
Zalm met spinazie gebakken “en route”, geserveerd met pretpuree en een jus van zuring.

Pigeon d’Anjou “en croute” €49
Filet van duif, ganzenlever en spinazie gebakken “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding hebben wij maar beperkt in huis, deze kan wel op voorhand gereserveerd worden. 

Rund “Txogitxu” €45
Geserveerd met salade, structuren van shiitake champignon en verse frietjes.

Wagyu A5 €95
Japanse wagyu geserveerd met salade, structuren van shiitake champignon en verse frietjes.

Patrijs €44
Gebakken patrijs met savooi à la crème, gebakken witloof en een toast van boerenbrood.