KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

Voorgerechten

Quenelle de brochet € 21
Gepocheerde snoekbaars quenelle met handgepelde garnalen en nantua saus.

Homard “Belle vue” € 24
Frisse salade van Europese kreeft met avocado, dragon, gevuld ei en jonge Romeinse salade. Geserveerd met een variant van cocktailsaus.

Pommes de terres farcies € 17
Gevulde Nicola aardappel geserveerd met een blanke botersaus en bieslook.
+  Gebakken langoustines uit Guilivinec. € 34

Marbré de foie gras au pineau € 21
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout,
verse brioche en structuren van appel.

Pommes Moscovite € 82
Gevulde polderaardappel, klassieke beurre blanc, 30g “Black pearl caviar”.

KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

Hoofdgerechten

Lapin à la royale € 37
Konijn opgevuld met ganzenlever en kalfszwezerik, jus van oude port en girolles.

Poussin à l’estagron (per 2)  € 28
Piepkuiken in dragonroomsaus, kropsla en verse frietjes.

Turbot aux béarnaise de homard € 45
Gebakken tarbot, béarnaise van kreeft geserveerd met aardappelmousseline en jonge prei.

KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

Desserts

Dame blanche 10
Bourbon vanille-ijs, “caraïbe” chocoladesaus en vanilleroom

Tarte citron 10
Bretoens zanddeeg, crème van citroensap en zeste, gedroogde meringue italienne

Les fromages affinés 13
Assortiment gerijpte kazen geselecteerd door Komptoir

Fraise “Romanoff” €10
Klassieke bereiding op basis van aardbei, citroen en wodka.

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Voorgerechten

“Coeur de boeuf” € 19
Tartaar van tomaat, burrata “cuore di Puglia” en bouillon van groene kruiden.

Noorse zalm € 19
Nem van Noorse zalm en koolrabi, waterkers en zure room, olie van dille en zoetzure gemarineerde sjalot.

“Yellowfin” tonijn € 20
Sashimi van tonijn, jus van plankton en komkommer, avocado en zeebes.

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Hoofdgerechten

Lamsbout €28
Pulled lamsbout met champignon, salade van gefrituurde zoete bataat en avocado, gebrande en gerookte paprika.

Pieterman €30
Filet van pieterman, risotto met Zeeuwse mossel en citroenverbena, peulvruchtjes en gezouten citroenschil.

Onglet van Limousin-rund €29
Gegrilde kraaisteak van rund geserveerd met spitskool en krielaardappel, gegratineerd mergpijpje en mosterd.

Premium selectie van txogitxu-rund (per 2 pers.) € 38
Premium selectie van txogitxu-rund geserveerd met spitskool en krielaardappel, gegratineerd mergpijpje met mosterd.

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Desserts

Wortel 11
Zoetzure wortel met passievrucht, cremeux van pistache en yuzu chocolade takjes.

Tiramisu 11
Eigentijdse versie van tiramisu met speculoos, gezouten boterkaramel en cacao-tuile.

Pruim € 11
Curd van citroenverbena, sorbet van yoghurt en schilfers van pindanoot.