KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

Voorgerechten

Anguille au vert € 22
Rivierpaling geserveerd in groene kruidensaus, jonge spinazie en zure sjalot.

Velouté de Coquilles St.-Jacques et marrons € 23
Gebakken Sint Jakobsnoot, velouté van kastanje, mousseline saus en duxelle van champignon.

Quenelle de brochet € 19
Gepocheerde snoekbaars quenelle met venkel, geserveerd met nantua saus

Marbré de foie gras au pineau € 21
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout,
verse brioche en structuren van appel.

Pommes Moscovite € 82
Gevulde polderaardappel, klassieke beurre blanc, 30g “Black pearl caviar”

KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

Hoofdgerechten

Pigeon en croute de Brioch€ 45
Filet van duif gegaard in een brioche met ganzenlever en spitskool, compote van appel en merlot, geserveerd met gekonfijte boutjes

Caille en Crapaudine farci à la forestieère € 32
Opgevulde kwartel, met pistachenoot, jus van champignon, pommes pailles en savooi in de room.

Brandade de cabillaud € 33
Kabeljauw – brandade, gepocheerd hoeve-ei, blanke botersaus en handgepelde garnaal.

KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

Desserts

Dame blanche 10
Bourbon vanille-ijs, “caraïbe” chocoladesaus en vanilleroom

Tarte citron 10
Bretoens zanddeeg, crème van citroensap en zeste, gedroogde meringue italienne

Les fromages affinés 13
Assortiment gerijpte kazen geselecteerd door Komptoir

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Voorgerechten

Tataki van rund € 19
Geserveerd met nem van wintergroenten, gegrilde jonge wortel, emulsie van winterpeen
en red meat radijs.

Zeebaars “ceviche” € 19
Zeebaars gemarineerd in citrus, zoete bataat, koriander en maïs, jus van ceviche en komkommer.

Aardpeer € 20
Koud gemarineerde Sint-Jacobsvrucht met verschillende bereidingen van aardpeer, boerenkool en hazelnoot.

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Hoofdgerechten

Pluma €28
Gebakken schouder van Iberico varken, schuimende “tartiflette” jus, rösti-aardappel en bietjes.

Roggevleugel €29
Op de graat gebakken roggevleugel, espuma van aardappel en zure room, gebakken bloemkool
en crunch van rozemarijn. 

Kraaisteak €27
Geroosterd op de “josper” bbq, verschillende bereidingen van ajuin, witloof en prei-vinaigrette.

Premium selectie van txogitxu-rund € 38
Geroosterd op de “josper” bbq, verschillende bereidingen met ajuin, witloof en prei-vinaigrette.

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Desserts

Pistache 11
In een bereiding met kokos, groene appel en zoet-zuur gemarineerde venkel met sorbet en waterkers.

Pastinaak 11
Gepofte pastinaak en chips, cremeux van gekarameliseerde melk en sorbet van karnemelk en citroen.

Clementine 11
Curd van basilicum en witte chocolade, partjes mandarijn en zeste, sorbet van vlierbloesem en bretoens zanddeeg.