Degustatiemenu

Tonijn
Cannelloni van tonijn met komkommer, sesam en een ponzu vinaigrette.

Kabeljauw
Met gepofte prei, dragon en een jus van bacalhau.

Europese kreeft*
Europese kreeft met een cannelloni van courgette en jus van rode curry en vadouvan.

Kaviaar**
BBQ-aardappel, quenelle van zeebaars, zure room & “Connaisseurs” Imperial heritage kaviaar.
+ supplement €24

Fazant
Fazant op karkas, gebakken witloof, crème van peterseliewortel en jus van fazant.
+ supplement Wintertruffel €18

Ananas
Verschillende structuren van kokos, crème van citrus en jus van basilicum.

4-gangen € 65
5-gangen* € 75
6-gangen** € 99

Onze degustatiemenu is elke avond beschikbaar alsook op vrijdag- en zaterdagmiddag.
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het degustatiemenu.
Wij serveren het degustatiemenu voor het volledige tafelgezelschap.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend onze 5 of 6-gangen menu alsook onze à la carte gerechten.
De laatste opname voor het 5-gangen menu is om 20.00 uur.

Indien u uw tafel de dag zelf annuleert zijn wij genoodzaakt
de kostprijs van de menu aan te rekenen.
Annuleren of uw reservatie wijzigen de dag zelf kan enkel telefonisch.