A LA CARTE

KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Quenelle de brochet €21
Gepocheerde snoekbaars quenelle met handgepelde garnalen en nantua saus.

Tartare de coquilles Saint – Jacques €23
Tartaar van coquilles, geserveerd met hazelnoot, aardpeer en zure room.

Marbré de foie gras au pineau €23
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van appel.

KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

Hoofdgerechten

Viennoise de ris de veau €38
Krokant gebakken kalfszwezerik met groene asperges, mousselinesaus, risotto en champignons volgens marktaanbod.

Saumon à l’oseille  €32
Mi-Cuit gebakken zalm, jus op basis van zuring, aardappelmousseline en zure room.

Pigeon d’Anjou “en croûte” €45
Filet van duif, ganzenlever en spinazie gebakken “en croûte” compote van appel en aged balsamico.
Deze bereiding hebben wij maar in beperkte hoeveelheid in huis, deze kunt u wel op voorhand reserveren, gelieve dit te vermelden bij reservatie.

KLASSIEKERS UIT DE FRANSE KEUKEN

Desserts

Dame blanche €10
Bourbon vanille-ijs, “caraïbe” chocoladesaus en vanilleroom

Tarte citron €10
Bretoens zanddeeg, crème van citroensap en zeste, gedroogde meringue italienne

Les fromages affinés €13
Assortiment gerijpte kazen geselecteerd door Komptoir

Paris Brest €11
Klassieke bereiding op basis van soezenbeslag, geserveerd met hazelnoot, vanille-ijs en karamel-chocoladesaus.

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Voorgerechten

Rillette van gerookte makreel €18
Geserveerd met granny smith, tzatziki en verschillende structuren radijs.

Sashimi van tonijn €20
Geserveerd met een crème van avocado, koolrabi en een vinaigrette op basis van lavas.

Noordzee krab €20
Geserveerd met emulsie van pinda, chutney van mandarijn en avocado.

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Hoofdgerechten

“Txogixtu rund” €36
Geserveerd met structuren van boerenkool, jus van merg en pommes gaufrettes.

Skrei €30
Op vel gebakken skrei, fidua pasta met prei, blanke botersaus, geïnfuseerd met gerookte paling en prei -olie.

Buikspek €28
Traag gegaard en gelakt buikspek, butternut, tempura van zoete aardappel, citroengras en gember chutney.

ZOEKTOCHT NAAR DE KLASSIEKERS VAN MORGEN

Desserts

Komkommer €11
Sorbet van olijfolie, structuren van komkommer en platte kaas met vanille.

Tiramisu €11
Eigentijdse versie van tiramisu met speculoos, gezouten boterkaramel en cacao-tuile.

Boule d’or €11
Bisquit van pistache, mousse van witte chocolade en gel van yuzu.