A LA CARTE

Voorgerechten

Quenelle de brochet €22
Gepocheerde snoekbaars quenelle met nantua saus en handgepelde garnalen.

Marbré de foie gras au pineau €23
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van appel.

Yellowfin tonijn €21
Tartaar van tonijn met koolrabi en een vinaigrette van scheermes, dille en plankton.
+ supplement kaviaar 10g €25,00

Burrata “cuore di Puglia” €20
Burrata geserveerd met granité van groene kruiden en gemarineerde jonge bio-tomaatjes.

Hoofdgerechten

Saumon à l’ oseille €30
Zalm mi-cuit gebakken met een jus van zuring en crème d’isigny.

Pigeon “en croute” €45
Filet van duif, ganzenlever en spinazie gebakken “en croute”, crème van appel en aged balsamico.

Rund ‘Txogitxu” €39
Met polentakroket, shiitake-jus en gebakken ganzenlever.

Tarbot €45
Vissoep met Fettuccine pasta en king krab, artisjok en olie van citroenverbena.

Desserts

Dame blanche € 10
Vanille -ijs met caraïbe chocolade saus.

Tarte citron € 11
Klassiek citroentaartje met meringue Italienne.

Framboos € 12
Sorbet van yuzu, mousse van basilicum en een flan van yoghurt.

Fraise Romanoff € 11
Gemarineerde aardbeien met wodka en citrus geserveerd met sorbet van zure thee en crumble.

Kaas € 13
Assortiment gerijpte kazen geselecteerd door Komptoir.