A LA CARTE
Voorgerechten
Quenelle de brochet €23
Gepocheerde snoekbaars quenelle met nantua saus en handgepelde garnalen.
Marbré de foie gras au pineau €23
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van appel.
Langoustine de bretagne “en 2 services” €38
Tartaar van langoustines met zure room en komkommer.
+ supplement kaviaar 10g €25,00
Gebakken langoustines, klassieke beurre blanc en citroenverbena.
Salade homard “belle vue” €25
Salade van Europese kreeft met jonge romeinse sla, gemarineerde rode ajuin en gevulde eitjes.
Hoofdgerechten
Filet de turbot, béarnaise au crabe royale €45
Gebakken tarbotfilet, béarnaise van king krab, aardappelmousseline en fondant van prie.
Pigeon “en croute” €49
Filet van duif, ganzenlever en spinazie gebakken “en croute”, crème van appel en aged balsamico.
Rund ‘Txogitxu” €38
Met polentakroket, shiitake-jus en gebakken slahart.
Risotto aux champignons et coquilles St.- Jacques €32
Gebakken sint-jakobsvruchten geserveerd met smeuïge risotto van champignons en mousselinesaus.
Desserts
Dame blanche € 10
Vanille -ijs met caraïbe chocolade saus.
Tarte citron € 11
Klassiek citroentaartje met meringue Italienne.
Paris brest € 13
Geserveerd met cremeux van praliné, vanille-ijs en chocolade-karamelsaus.
Café glacé € 11
IJskoud geserveerd nagerecht op basis van koffie en vanilleroom.
Kaas € 14
Assortiment gerijpte kazen geselecteerd door Komptoir.