A LA CARTE

VOORGERECHTEN

Quenelle de brochet €23
Gepocheerde snoekbaars quenelle met handgepelde garnalen en nantua saus. 

Marbré de foie gras au pineau €25 
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van appel.

Salade King Krab € 40
Klassiek bereide salade met King Krab, vinaigrette van dille en een meergranen toast. 

Tartaar van tonijn € 27
Sorbet van zuring, oesterblad en een vinaigrette van lavas en zure room.
+ supplement kaviaar 10g € 23

Langoustine “in twee bereidingen” € 38
Tartaar van langoustine met dashi van muscat druif en zure room.
Gebakken langoustine in een bereiding met bloemkool en citroenverbena.

HOOFDGERECHTEN

Tarbot €48
Geserveerd met Europese kreeft, blanke botersaus, kort gebakken zeekraal en een aardappelmousseline.
+ supplement kaviaar 10g  € 23

Saumon à l’oseille “en croute” (2 pers)  €42
Zalm met spinazie gebakken “en route”, geserveerd met pretpuree en een jus van zuring.

Pigeon d’Anjou “en croute” €49
Filet van duif, ganzenlever en spinazie gebakken “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding hebben wij maar beperkt in huis, deze kan wel op voorhand gereserveerd worden. 

Rund “Txogitxu” €45
Geserveerd met salade, structuren van shiitake champignon en verse frietjes.

Wagyu A5 €95
Japanse wagyu geserveerd met salade, structuren van shiitake champignon en verse frietjes.

Patrijs €44
Gebakken patrijs met savooi à la crème, gebakken witloof en een toast van boerenbrood.

DESSERTS

Crèpe Normande €14
Klassiek geserveerd met vanille-ijs.

Tarte citron €12,5
Citroencremeux en bretoens zanddeeg.

Dame Blanche €11
Vers vanille-ijs, slagroom en caraïbe chocoladesaus.

Paris Brest €14
Klassiek Frans gebak met smaken van hazelnoot, chocolade, zeezout en karamel. 

Kaas €14
Assortiment geaffineerde kazen geselecteerd door Komptoir.