A LA CARTE

VOORGERECHTEN

Quenelle de brochet €23
Gepocheerde snoekbaars quenelle met handgepelde garnalen en nantua saus. 

Marbré de foie gras au pineau €25 
Marbré van ganzenlever met pineau des charentes en gekonfijte eendenbout, verse brioche en structuren van appel.

Homard “Belle Vue” € 30
Klassiek bereide salade met Europese kreeft, avocado, komkommer en rode ui. 

Rundstartaar € 25
Sorbet van zuring, oesterblad en een vinaigrette van lavas en zure room.
+ supplement kaviaar 10g € 23

Langoustine “in twee bereidingen” € 38
Tartaar van langoustine met dashi van muscat druif en zure room.
Gebakken langoustine in een bereiding met bloemkool en citroenverbena.

HOOFDGERECHTEN

Tarbot €45
Geserveerd met een béarnaise van schaal- en schelpdieren, lamsoor, jonge prei en aardappelmousseline.
+ supplement kaviaar 10g  € 23

“Lijngevangen” Zeebaars  €40
Op vel gebakken zeebaars geserveerd met beurre blanc van paprika, jonge spinazie en verse pasta.

Pigeon d’Anjou “en croute” €49
Filet van duif, ganzenlever en spinazie gebakken “en croute”, chutney van appel en aged balsamico.
Deze bereiding hebben wij maar beperkt in huis, deze kan wel op voorhand gereserveerd worden. 

Rund “Txogitxu” €45
Geserveerd met salade, structuren van shiitake champignon en verse frietjes.

Wagyu A5 €95
Japanse wagyu geserveerd met salade, structuren van shiitake champignon en verse frietjes.

Kalfszwezerik €45
Twee bereidingen van kalfszwezerik met boschampignon, jonge spinazie en jus van truffel.

DESSERTS

Crèpe Normande €13,5
Klassiek geserveerd met vanille-ijs.

Tarte citron €12,5
Citroencremeux en bretoens zanddeeg.

Dame Blanche €11
Vers vanille-ijs, slagroom en caraïbe chocoladesaus.

Framboos €12,5
Sorbet van yoghurt en een jus van kriekbier. 

Kaas €14
Assortiment geaffineerde kazen geselecteerd door Komptoir.